top of page

Industri

Pump Supply AS leverer pumper med arbeidstrykk opp til 4000 bar og opp til 2987 liter per minutt i materialkvaliteter tilpasset kundes behov. Pumpene leveres med el.motor, diesel motor eller hydraulikk motor som er Atex sertifisert til sone 1 og 2. Disse pumpene kan benyttes i forskjellige medier som saltvann, metanol, bensin osv.

Om ønskelig leverer vi også Bareshaft-pumper, på skid, i rammer eller containere, alt etter kundenes ønsker. Våre erfarne tegnere hjelper med løsninger for alle behov.

Vi har løsninger for varmtvann, ulike medier som bensin, diesel, olje, saltvann eller kjemikalier, og bygger det som stasjonære enheter eller mobile løsninger. 

Vi har et bredt utvalg av pumper og utstyr til å tilby våre kunder til bruk i sone 1 og 2 i samsvar med NORSOK. Elektriske drevne høytrykksrensere med varmt vann for Ex sone 1 som kan være stasjonære eller mobile.


De elektrisk drevne høytrykksenhetene kan konfigureres og utstyres med flere spylerpistoler. Vanligvis kan 1 til 5 pistoler operere uavhengige av hverandre med automatisk start og stopp-funksjonalitet.

I tillegg leverer vi et stort sortiment høytrykksutstyr som spylerpistoler, rotorer, unpluggere, tankvaskere, slanger, rør, koblinger o.l. 

Produktene og systemene vi leverer til våre kunder er listet opp nedenfor, klikk hver for mer info:

Har du spørsmål?

bottom of page