top of page

Olje & Gass

Vi leverer pumper med arbeidstrykk opp til 4000 bar og opp til 2987 liter per minutt i materialkvaliteter tilpasset kundes behov. Pumpene leveres med el.motor, dieselmotor eller hydraulikkmotor som er Atex-sertifisert til Sone 1 og 2. Disse pumpene kan benyttes i forskjellige medier som saltvann, metanol, bensin osv.

Vi har et bredt utvalg av Bareshaftpumper. Disse pumpene har typisk bruksområder som  prosessinstallasjoner i både on- og offshore applikasjoner. Pumpene er kvalifisert i henhold til NORSOK, ISO API 674/675.

 

 

I tillegg leverer vi alt av høytrykksutstyr for spyling, både over og under vann, samt for vannmeisling av betong og kutting av stål. Mere informasjon om dette finner du under høytrykksutstyr.

Vi har et bredt utvalg av pumper og utstyr til å tilby våre kunder til bruk i sone 1 og 2 i samsvar med NORSOK. Elektriske drevne høytrykksrensere med varmt vann for Ex sone 1 som kan være stasjonære eller mobile.


De elektrisk drevne høytrykksenhetene kan konfigureres og utstyres med flere spylerpistoler. Vanligvis kan 1 til 5 pistoler operere uavhengige av hverandre med automatisk start og stopp-funksjonalitet.

Pump Supply  produserer også spesialtilpasset utstyr for mer krevende prosessapplikasjoner til sine kunder.

Vennligst oppgi følgende informasjon i forespørselen deres:

  1. Arbeidstrykk

  2. Mengde

  3. Medium type (som skal pumpes)

  4. Sonetype

  5. Pumpehastighet

  6. Pumpeutnyttelse

Produktene og systemene vi leverer til våre kunder er listet opp nedenfor, klikk hver for mer info:

Vennligst kontakt oss på  e-mail eller telefon:

post@pumpsupply.no

+47 32 27 36 00

Har du spørsmål?

bottom of page