top of page

Vi introduserer vår nye leverandør Aquajet - Hydrodemolition.

Utforsk den bærekraftige måten for fjerning av betong.


Aquajet er en ledende leverandør av betongrehabiliteringsroboter og utstyr for fjerning av betong. På fagspråket kalles prosessen Hydrodemolition.


Men hva er hydrodemolition?


Hydrodemolition er den bærekraftige måten å rehabilitere betongkonstruksjoner på. Det er en ideell metode for å fjerne løs, dårlig og skadet betong uten å lage mikrosprekker eller skade armering eller konstruksjon rundt. Dette er en stor fordel i forhold til tradisjonell betongfjerning hvor man bruker pigghammere, fresemaskiner eller andre mekaniske metoder.


Med Hydrodemolition etterlater du også en solid og god overflate, klar for påføring av nytt materiale. Presisjonskontroll av høytrykksvannstrålene sørger for at armeringsjernene forblir intakte etter operasjonen.


Som en metode og når det gjelder å unngå mikrosprekker i gjenværende konstruksjon og i tillegg bevare armeringen, er Hydrodemolition enestående!


Men hvor kan hydrodemolition benyttes?


Maskinene kan tilpasses slik at de kan utføre mange forskjellige jobber som for eksempel på broer, pilarer, veier, parkeringshus, kraftverk, tunneler, tak, vegger osv.


Hvorfor Aquajet?


Aquajet tilbyr noen av de mest allsidige og avanserte produktene på markedet. Utstyret er utviklet til å kunne håndtere de tøffeste jobbene ved fjerning av betong. Med banebrytende innovasjoner innen hydrodemolition er Aquajet fremtiden.


Vi gleder oss til å dele mer informasjon om produktene fra Aquajet på vår oppussede nettside, som kommer snart!


bottom of page