top of page

Pump Supplys salgsingeniør Kjetil forteller om sin reise mot stillingen hos oss


1. Kan du fortelle litt om deg selv og hva du brenner for?

Jeg er 30 år, født og oppvokst på Hjelmeland i Ryfylke, men er nå bosatt på Tau sammen med min samboer Maia og våre to barn. Har en bachelor i ingeniørfag fra Universitetet i Stavanger. Jeg har tidligere arbeidet i oppdrettsbransjen før jeg begynte i Pump Supply.


Jeg kommer ikke på noe spesielt jeg vil si jeg brenner for, men noe jeg skulle ønske jeg kunne gjort mer av er å lage kniver og ting med hendene generelt. Jeg drev litt med dette da jeg var yngre, men har ikke fasilitetene eller utstyret til å drive med dette der jeg bor nå. Jeg er Liverpool-supporter, og spiller også fotball selv for Hjelmeland IL. I jobbsammenheng ønsker jeg å lære mest mulig, utvikle meg og bygge meg opp kunnskap som gjør meg til en som kundene vet de kan stole på og får riktig informasjon fra.


2. Hvilken stilling har du og hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut for deg?

Jeg er salgsingeniør, og en vanlig arbeidsdag for meg så langt går ut på å finne og kontakte nye mulige kunder, utforme tilbud og, siden jeg er relativt ny i pumpebransjen, lese meg opp på pumpene og produktene og lære så mye som mulig fra mine kolleger.


3. Fortell om reisen din frem til stillingen som salgsingeniør i Pump Supply?

Etter at jeg var ferdig med utdanningen min på UIS i 2017, fikk jeg mulighet til å jobbe som driftsteknikker i oppdrettsbransjen mens jeg søkte jobber innenfor utdanningen min. Jeg hadde tidligere hatt sommerjobb her i flere år og var derfor godt kjent med arbeidet. Ingen jobbmuligheter dukket opp og jeg fikk etter hvert tilbud om fast ansettelse som driftsteknikker. Dette takket jeg ja til, med tanke på familiesituasjon og at jeg trivdes veldig godt sammen med folkene der og det varierte arbeidet. I starten av 2020 bestemte jeg meg for at det var på tide å begynne å se etter nye muligheter igjen, men lockdownen i mars satte dette på vent. Spol frem til januar 2021, da sendte jeg inn søknad på stillingen som salgsingeniør i Pump Supply. Jeg hadde funnet ut at salg var noe jeg syntes virket interessant og at dette var noe jeg ville prøve meg på. Jeg kom inn til første- og andregangsintervju og fikk tilbud om ansettelse. Jeg startet i stillingen 9. august og har ikke angret ett sekund.


4. Hvordan vil du beskrive Pump Supply med tre ord?

Kvalitet

Kunnskap

Tilstedeværelse


5. Hva er unikt med Pump Supply?

Folkene som jobber her, kunnskapen og erfaringen de innehar.


6. Hva er din beste opplevelse i Pump Supply?

Aqua Nor-messen i Trondheim. Jeg hadde bare vært ansatt i to uker og kunne ingenting om pumper eller salg, men jeg fikk treffe flere kollegaer jeg ikke hadde møtt før og det var hyggelige kvelder med god mat og drikke. Jeg følte meg godt tatt imot og jeg fikk også lært litt om produktene våre mens vi var der.


7. Er det et prosjekt du er spesielt stolt av?

Er som sagt relativt ny så har ikke så mange prosjekter å velge mellom enda.


8. Hvem er personer du ser opp til? (idealer)

Har aldri helt skjønt greia med å idealisere folk, men selvsagt er det personer med egenskaper og/eller ferdigheter jeg ser opp til. Kommer ikke på noen konkrete akkurat nå


9. Hvem er du på julebordet?

Har faktisk aldri vært på julebord i jobbsammenheng. Det kan fort gå begge veier, tolk det som du vil.


bottom of page